Tortų skoniai

1. „Red velvet“ – drėgni biskvitai / miško uogų traškutis / mangų gabaliukai / filadelfijos sūrio kremas.

2. „Drakono vaisius“ – drakono vaisiaus biskvitai/ mascarponės ir citrinų kremas/ mėlynių konfit.

3. „Špinatinis“ – špinatiniai biskvitai, maskarponės kremas su avietėmis/ aviečių konfit.

4. „Simfonija“ – migdolinis biskvitas/ baltojo šokolado musas/ aviečių konfit/mandarinų tyrė.

5. „Karamelinė kriaušė“ – karameliniai biskvitai su graikiškais riešutais/ sūri karamelė/ riccotos ir grietinėlės kremas/ karamelizuotos kriaušės.

6. „Morkų tortas“ - karamelnis morkų biskvitas su pekano riešutais/ balto šokolado traškutis/ sūri karamelė/ apelsinų skonio musas/ apelsinų konfit.

7. „Belucija“ – saulegražų, moliūgų miltų biskvitas/ mangų skonio grietinėlė/ aviečių skonio grietinėlė/ traškutis.

8. „Pistacijų“ – pistacijų skonio biskvitas/ aviečių skonio musas/ natūralios avietės, pistacijų musas.

9. „Krembriule“ –vanilinis biskvitas/ mango skonio grietinėlė/ želė su natūraliomis avietėmis, krembriule užpilas .

10. „Mango bučinys“ – vanilinis biskvitas/mango gabaliukai/ marakuja skonio grietinėlė/ braun biskvitas .

11. „LA Morengas“ – biskvitas su aguonomis/ sviestinis karamelinis kremas/ šokoladas/ morengai/ lazdyno riešutai.

12. „Snikerinis“ - karamelinis biskvitas/ šokoladas/ grietinėlė/ karamelinis kremas/ žemės riešutai/ karamelė.

13. „Avietinis debesėlis“ – plonas biskvitas/želė su naturaliomis avietėmis/ mascarponės kremas/traškus morengas .

14. „Šokoladinis pasiflorų“ – šokolado skonio biskvitas/ juodojo šokolado musas/ mangų – pasiflorų musas/ mangų- pasiflorų žėle.

15. „Trijų šokoladų“ - šokoladinis biskvitas/juodo šokolado musas/pieniško šokolado musas/balto šokolado musas .

 

 

16. „Oreo“ – juodas oreo biskvitas/ oreo sausainių traškutis/ vanilinė grietinėlė .

17. „Vasara“ – kekso biskvito gabaliukai/ grietinės - kefyro kremas/ šilauogės/ braškės/ avietės.

18. „Avangardas“ – vaniliniai biskvitai/ varškės kremas/ vyšnios.

19. „Juodieji serbentai“ – braun biskvitas/ juodųjų serbentų grietinėlė/ varškė kremas.

20. „Mascarponė su gervuoge“ - vanilinis biskvitas/ trapus padukas/ mascarponės su grietinėlė kremas/ aviečių skonio traškutis/ gervuogių konfit.

21. „Riešutėlis“ – keksinis biskvitas/ karamelinis traškutis/ aviečių skonio grietinėlė/ lazdyno riešutų skonio grietinėlė/ gervuogių ir aviečių tyrių želė .

22. „Šokoladinis su vyšniom“ – juodojo šokolado biskvitai/ juodojo šokolado ganašas/ vyšnios.

23. „Karališkas“ – braunio biskvitas/ karamelinis traškutis/ latte skonio grietinėlė.

24. „Napoleonas“ – kapotos tešlos lakštai/ sviestinis – plikytaskremas/ spanguolės.

25. „Tiramisu“ - braun biskvitas/ kavos sirupas/ kavos skonio maskarponės – grietinėlės kremas.

26. „Kavos tortas“ – juodojo šokolado biskvitas/ lazdyno riešutų skonio traškutis/ kavos karamelė/ baltojošokolado ganašas/ kavos skonio ganašas.

27. „BECUKRIS“ – kokosų drožlių, datulių padas/ braškės/ maskarponės – grietinėlės kremas.

28. „Pistacinis KETO“ – pistacijų skonio padukas/ pistacijų skonio kremas/ aviečių ir juodūjų serbentų užpilas.

29. „Veganiškas Mangu su pasiflora“ – pasiflorų skonio biskvitas/ pistacijų skonio trupiniai/ mango musas/ braškių ir aviečių užpilas.

30. „Veganiškas Šokoladinis“ – šokoladinis biskvitas/vanilinio skonio trupinukai/ šokoladinis musas/ vyšnių užpilas.